Ajuda-FAQ

Respuestas a Preguntas Frecuentes (FAQ)

Selecciona, de la llista de més a baix, una categoria. Si no trobes la teua resposta, contacta'ns.

Selecciona, de la lista de más abajo, una categoría. Si no encuentras tu respuesta, contáctanos.

El CIM, el seu funcionament, què és, què fem, on ens reunim, ...

El CIM, su funcionamiento, qué es, qué hacemos, dónde nos reunimos, ...

Instruccions d'ús i d'administració de la web.

Instrucciones de uso y de administración de la web.

Si eres soci pots consultar les teues dades, comunicacions i rebuts registrant-te en cimvalencia.playoffinformatica.com

I també des del teu mòbil amb l'app "Playoff Entitades" en Google Play (android) o en App Store (Apple), com a soci del Club Integral de Montaña

Noticia del canal electrónico no encontrada
Noticia del canal electrónico no encontrada