Ajuda-FAQ

Grupo de WhatsApp: cimvalencia.es/activitats

 cimvalencia.es/activitats
Normes del Grup (chat de WhatsApp) de propostes de activitat del CIM

  • els socis interessats a formar part del grup "actvitats" sol·licitaran la seua inclusió per correu electrònic (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.) o per mitjà dels distints administradors del grup o a algun membre de la junta directiva.
  • aquest grup es crea exclusivament per a la publicació d’activitats o esdeveniments que alguna sòcia o soci propose.
  • per a fer les propostes caldrà tenir en compte el calendari d'activitats trimestrals proposades. Hem d’evitar superposar eixides d'activitat similar a les ja proposades i amb una logística més complexa.
  • la proposta ha d’especificar clarament l'esforç estimat, la dificultat i el material imprescindible. A més seria convenient seguir una estructura homogènia com la que es presenta a continuació:
    Tipus d'activitat (btt, senderisme, esqui, escalada...), Esforç (suau, moderat, alt), Dificultat (baixa, mitjana, alta), Temps estimat d'activitat, Distancia (kilòmetres/metres), Desnivell (positiu/negatiu), Material necessari, menjar, aigua, Lloc de desenvolupament de l'activitat, Data i hora i lloc de sortida, Logística, Organitzador (dades i tipus de contacte per a concretar -correu, WhatsApp,...)
  • una vegada publicada la proposta al grup "activitats", qualsevol comunicació amb la persona organitzadora s’haurà de fer per PRIVAT (per apuntar-se o demanar informació)
  • Aquestes normes están publicades en cimvalencia.es/activitats.

 Última revisión: 27/10//2017  

Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, acceptes la seua exempció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

No estàs autoritzat per a enviar comentaris.

No estás autorizado para enviar comentarios.

You have no rights to post comments.

Está aquí: Inici Ajuda Ajuda-FAQ El CIM Grupo de WhatsApp: cimvalencia.es/activitats