Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Ajuda-FAQ

Grupo de WhatsApp: cimvalencia.es/activitats

 cimvalencia.es/activitats
Normes del Grup (chat de WhatsApp) de propostes de activitat del CIM

  • els socis interessats a formar part del grup "actvitats" sol·licitaran la seua inclusió per correu electrònic ( Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. ) o per mitjà dels distints administradors del grup o a algun membre de la junta directiva.
  • aquest grup es crea exclusivament per a la publicació d’activitats o esdeveniments que alguna sòcia o soci propose.
  • per a fer les propostes caldrà tenir en compte el calendari d'activitats trimestrals proposades. Hem d’evitar superposar eixides d'activitat similar a les ja proposades i amb una logística més complexa.
  • la proposta ha d’especificar clarament l'esforç estimat, la dificultat i el material imprescindible. A més seria convenient seguir una estructura homogènia com la que es presenta a continuació:
    Tipus d'activitat (btt, senderisme, esqui, escalada...), Esforç (suau, moderat, alt), Dificultat (baixa, mitjana, alta), Temps estimat d'activitat, Distancia (kilòmetres/metres), Desnivell (positiu/negatiu), Material necessari, menjar, aigua, Lloc de desenvolupament de l'activitat, Data i hora i lloc de sortida, Logística, Organitzador (dades i tipus de contacte per a concretar -correu, WhatsApp,...)
  • una vegada publicada la proposta al grup "activitats", qualsevol comunicació amb la persona organitzadora s’haurà de fer per PRIVAT (per apuntar-se o demanar informació)
  • Aquestes normes están publicades en cimvalencia.es/activitats.

 Última revisión: 27/10//2017  

Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, acceptes la seua exempció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Usted está aquí: Inici Ajuda Ajuda-FAQ El CIM Grupo de WhatsApp: cimvalencia.es/activitats